วันอังคารที่ 8 มิถุนายน พ.ศ. 2553

# Best ASUS M4A89GTD PRO/USB3 - AM3 - AMD 890GX - DDR3 - USB 3.0 SATA 6 Gb/s - ATX Motherboard Lowest price for Sale Fast & Free Shipping Now.


ASUS M4A89GTD PRO/USB3 - AM3 - AMD 890GX - DDR3 - USB 3.0 SATA 6 Gb/s - ATX Motherboard

Det er igen blevet tid til at kigge på bundkort her på iTrends. Denne gang drejer det sig om et bundkort der er udstyret med AMDs helt nye chipset i form af 890GX. Dem som kender lidt til AMDs chipset-serie, vil også vide at dette er deres serie med onboard grafikkort og dermed heller ikke deres highend chipset.

Bundkortet, som vi denne gang skal teste, kommer fra velkendte ASUS. Vi kender alle til ASUS som en af de største producenter på markedet. Det være sig bundkort, grafikkort osv. Modellen som vi denne gang skal kigge på, er ASUS M4A89GTD Pro/USB3. Bundkortet tilbyder bl.a. SATA 6 GB/s, USB 3 og onboard HD4200.

Kasse og indhold

Lad os starte med at kigge på kassen som M4A89GTD PRO/USB3 kommer i. Kassen er holdt i grønne farvenuancer og er spækket med information om features og specifikationer. Bl.a. både en OC knap og Core unlocker knap.

I kassen finder vi følgende:

- Brugervejledning

- Driver DVD

- I/O skjold

- 2 x SATA 2 kabler

- 2 x SATA 3 kabler

- 1 x ATA-133 kabel

En ganske fin bundle som indeholder hvad man kan forvente. Om der er forskel på SATA 2 og 3 kablerne, skal være udsagt og kan først undersøges når der kommer nogle SATA 3 harddiske forbi redaktionen.

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น